MEGA ZA KILO

Zamčeno
spreyeers
Administrátor fóra

MEGA ZA KILO

Příspěvek od spreyeers »

Akce platí pouze pokud je vyhlášena na Discordu, a platí vždy pro daný časový úsek!

Sponzoři dostanou za každou přispěnou 100 CZK / 4 EUR / 5 USD. 1 MILION IN-GAME CASH.
Lze i opakovaně. Neplatí limit bankomatu.

Velmi tím pomáháte chodu serveru.

Donaty můžete posílat v těchto měnách:
CZK (Koruna česká),
EUR (Euro),
USD (United States Dollar)

Není zapotřebí mít PayPal účet, bere to normálně běžné karty, platba je zabezpečená.
Po odeslání donatu mě prosím VŽDY kontaktujte na DISCORDu. Uživatel SPREYEERS_CZE. Bez tohoto kroku nejsem schopen zjistit, kdo donate posílá!

Připište do PM následující:
mail, který ste zadali na PayPal
a herní nick.
Pokud přidáte i Nick Steam účtu, bude to super, někdy při pochybnostech ověřuju ještě toto.
Není třeba si mě dávat do přátel, jenom pokud mi píšete poprvé, musím tuto PM schválit, někdy to může trvat, záleží kolik toho mám na práci. Prosím o trpělivost.

Ve vyjímečných případech, pokud nemáte jiné možnosti, lze využít i PaysafeCard. Více info ZDE. V tomto případě mě rovněž kontaktujte přes soukromou zprávu na DC. SPREYEERS_CZE
V žádném případě si na PaySafeCard nemusíte dělat účet a zadávat tam ten 16místný kód, pokud ho použijete, dobijete si akorát peněženku a kód již nelze znova použít, to 16ti místné číslo musíte sdělit mě. (doplnil jsem tuto informaci protože pár lidem už se to takto omylem stalo).
Zamčeno