Informace o Sponzorství

Zamčeno
spreyeers
Administrátor fóra

Informace o Sponzorství

Příspěvek od spreyeers »

Pokud chcete poslat donate, budu velmi rád.

Sponzoři dostanou možnost nosit speciální serverové oblečení dle výběru z více skinů (různé barvy, k vidění na serveru) a hodnost Donator na DC.
Status sponzora je aktivní vždy na měsíc, a to za každou přispěnou 100 CZK / 4 EUR / 5 USD.

Velmi tím pomáháte chodu serveru.
Např. 200 Kč = 2 měsíce.
Případným wipem o sponzora nepřicházíte.
Berte prosím na vědomí, že sponzorování je čistě dobrovolná záležitost a že neočekáváte případným příspěvkem zvýhodnění např. v podobě silnějších zbraní tak, aby vznikl nepoměr sil vůči ostatním hráčům.

Donaty můžete posílat v těchto měnách:
CZK (Koruna česká),
EUR (Euro),
USD (United States Dollar)

Není zapotřebí mít PayPal účet, bere to normálně běžné karty, platba je zabezpečená.
Po odeslání donatu mě prosím VŽDY kontaktujte na DISCORDu. Uživatel SPREYEERS_CZE. Bez tohoto kroku nejsem schopen zjistit, kdo donate posílá!
Ve vyjímečných případech, pokud nemáte jiné možnosti, lze využít i PaysafeCard. Více info ZDE. V tomto případě mě rovněž kontaktujte přes soukromou zprávu na DC. SPREYEERS_CZE
V žádném případě si na PaySafeCard nemusíte dělat účet a zadávat tam ten 16místný kód, pokud ho použijete, dobijete si akorát peněženku a kód již nelze znova použít, to 16ti místné číslo musíte sdělit mě. (doplnil jsem tuto informaci protože pár lidem už se to takto omylem stalo).

Připište do PM následující:
mail, který ste zadali na PayPal
a herní nick.
Pokud přidáte i Nick Steam účtu, bude to super, někdy při pochybnostech ověřuju ještě toto.

Po nastavení skupiny na DC hledejte místnost "Oznámení pro sponzory", tam najdete veškeré informace jak dál.
Zamčeno